صندوق سرمایه گذاری درآمد ثابت هزاره سوم پاد
صندوق سرمایه گذاری درآمد ثابت هزاره سوم پاد
صندوق سرمایهگذاری هزاره سوم پاد که صندوقی با اندازه بزرگ محسوب میشود، به شناسه ملی ۱۰۳۲۰۸۹۶۵۳۰ در تاریخ ۱۳۹۲/۵/۲۳ تحت شماره ۱۱۱۶۸ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به ثبت رسیده و شروع به فعاليت نموده است. بر اساس مصوبه مجمع صندوق مورخ ۱۳۹۶/۶/۱۵ و تاییدیه مورخ ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ سازمان بورس اوراق بهادار مطابق مصوبه مجمع این صندوق از “تنها در اوراق بهادار با درآمد ثابت” به “در اوراق بهادار با درآمد ثابت” تغییر یافت.
هدف از تشکیل این صندوق، جمعآوری سرمایه از سرمایهگذاران و تشکیل سبدی از داراییهای مالی و مدیریت این سبد است. با توجه به پذیرش ریسک مورد قبول، تلاش میشود بیشترین بازدهی ممکن نصیب سرمایهگذاران گردد.
برای نيل به اين هدف، صندوق سرمایهگذاری هزاره سوم پاد بانک پاسارگاد به سرمایهگذاری در سپردههای بانکی، گواهیهای سپرده بانكی، اوراق مشارکت، اوراق اجاره، اوراق رهنی و سایر اوراق بهادار با درآمد ثابت که مجوز انتشار آنها توسط دولت یا بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران یا سازمان بورس و اوراق بهادار صادر گردیده است و همچنین سهام، حق تقدم سهام و قرارداد اختیار معامله سهام پذیرفته شده در بورس تهران یا بازار اول و دوم فرابورس ایران و گواهی سپرده کالایی پذیرفته شده در بورس و صندوقهای سرمایهگذاری مبادرت میورزد.
قابلیت نقد شوندگی بالا
بازدهی بیشتر نسبت به بانک ها
سود دریافتی معاف از مالیات
ابطال روزانه
با ثبت نام و ورود به سامانه سرمایهگذاری آیپاسارگاد مبلغ دلخواه را از طریق درگاه به حساب صندوق واریز نموده و بعد از ۱ الی ۲ روز کاری میتوانید تعداد واحدی که صدور زدهاید در صفحه کاربری خود مشاهده نمایید.
برای آشنایی بیشتر با سامانه آیپاسارگاد و نحوه سرمایهگذاری در آن کلیک کنید.
با مراجعه به شعب بانک پاسارگاد در سراسر کشور میتوانید نسبت به صدور واحدهای صندوق و سرمایهگذاری در آن اقدام نمائید.
با ثبت نام و ورود به سامانه سرمایهگذاری آیپاسارگاد میتوانید مبلغ موردنظر خود را از صندوق برداشت نمائید.
برای آشنایی بیشتر با سامانه آیپاسارگاد و نحوه سرمایهگذاری در آن کلیک کنید.
با مراجعه به شعب بانک پاسارگاد در سراسر کشور میتوانید نسبت به ابطال واحدهای صندوق و برداشت پول از آن اقدام نمائید.
نحوه پرداخت سود در صندوق هزاره سوم پاد به صورت ماهانه می باشد.
در پانزدهمین روز ماه محاسبات تقسیم سود صورت میگیرد و حداکثر تا دو روز کاری بعد سود به حساب سرمایه گذاران واریز می گردد.
بانک اصلیترین محل سرمایهگذاری و جمعآوری نقدینگی مردم در کشور ایران است که معمولا سرمایه مردم را در قالب سپردههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت جذب میکند. برای افزایش جذابیت سرمایهگذاری در بانکها سودی به سرمایه افراد تعلق میگیرد که دولت آن را با عنوان نرخ بهره سالانه تعیین میکند. سود بانکی با توجه به نوع حساب بانکی تعیین میشود که البته در عدد آن خصوصی یا دولتی بودن بانک نیز تاثیر بسیاری دارد. به طور کلی عدد سود بانکی چیزی بین ۱۰ تا ۲۰ درصد بازدهی سالیانه است. اخیرا به خصوص با رونق بازار سرمایه و آشنایی افراد زیادی از جامعه با این فضای سرمایهگذاری و البته تورم بالا و کم بودن سودهای بانکی در کنار عدم انجام تعهدات برخی بانکها و موسسات مالی خصوصی، سرمایهگذاران به فکر جایگزینی سرمایهگذاری در بانک با صندوقهای سرمایهگذاری افتادهاند.
یکی از ارکان صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت مبتنی بر صدور و ابطال، ضامن نقدشوندگی است. وظیفه اصلی ضامن نقدشوندگی این است که اگر صندوق وجه نقد کافی برای پرداخت به متقاضیان ابطال واحدهای سرمایه گذاری یا برای پرداخت سود دورهای به سرمایه گذاران را در اختیار نداشته باشد، وجه مورد نیاز صندوق را تامین کند.
از آنجا که حضور رکن ضامن نقدشوندگی الزامی نیست و موجب افزایش هزینههای صندوق و کاهش سود سرمایه گذاران میشود، بسیاری از صندوقها ضامن نقدشوندگی ندارند و بدون هیچ مشکلی در پرداخت وجوه سرمایه گذاران، مشغول به فعالیت هستند.
هر صندوق با توجه به دریافت مجوز از سازمان بورس امکان جذب وجوه تا سقف اعلام شده در مجوز را دارد. در صورتی که این مبلغ تماما جذب شود امکان سرمایهگذاری مجدد برای سرمایهگذاران موقتا متوقف خواهد شد تا با تایید سازمان بورس سقف صندوق افزایش یابد.
فعالیت مالی صندوق سرمايهگذاري در ایران کاملا قانونی است و از مصادیق بند۲۱ ماده یک قانون بازار اوراق بهادار مصوب مجلس شوراي اسلامي هستند که در آذرماه ۱۳۸۴ و بنده ماده یک قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید بهمنظور تسهیل اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی مصوب آذرماه ۱۳۸۸ است و با الهام از متعارفترين شكل از صندوقهاي سرمايهگذاري در ساير كشورها طراحي شدهاست.
براساس دستورالعمل تاسیس صندوق سرمایه گذاری مطابق بند۲۰ و ۲۱ ماده یک قانون بازار اوراق بهادار (مصوب آذر ماه ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی) صندوقهای سرمایهگذاری از جمله نهادهای مالی هستند که فعالیت اصلی آنها سرمایهگذاری در اوراق بهادار است و مالکان آن به نسبت سرمایهگذاری خود در سود و زیان صندوق شریک هستند.
مجوز تأسیس و فعالیت صندوقهای سرمایهگذاری توسط سازمان بورس و اوراق بهادار صادر میشود و فعالیت آنها تحت نظارت سازمان انجام میگیرد. قوانین محکم و دقیقی برای تاسیس صندوقهای سرمایهگذاری وجود دارد اما کار در این مرحله تمام نمیشود و فرایندهای نظارتی سختگیرانه متعددی وجود دارد. این نظارتها هم از سمت سازمان بورس و هم به صورت داخلی و درون خود شرکت انجام میشوندو سازمان بورس و اوراق بهادار عملکرد صندوقها را دائما تحت نظر دارد. تمامی فرمهای تکمیلشده صدور و ابطال و نحوه بایگانی اسناد بررسی میشوند. همچنین ناظرهای سازمان بورس، محل دفتر شرکت و امکانات و تجهیزات آن را مورد بررسی قرار میدهد. ارکان صندوق، یک سیستم نظارت داخلی را اجرا میکنند. منظور از ارکان، مدیر، متولی و حسابرس صندوق است. مدیر بر تمام مراحل اجرایی صندوق و دریافت و پرداختها نظارت دارد و همچنین، عملکرد کارگزاران و مدیر سرمایهگذاری صندوق را تحت نظر میگیرد. متولی صندوق به صورت مستمر بر عملکرد مدیر و ضامن نظارت دارد. او از ارائه به موقع گزارشها و نظرات حسابرس و انتشار به موقع اطلاعات توسط مدیر اطمینان حاصل میکند. همچنین وظیفه طرح موارد تخلف مدیر، ضامن و حسابرس صندوق نزد سبا یا دیگر مراجع به عهده متولی است. حسابرس نحوه طراحی و اجرای سیستم کنترل داخلی و تمامی عملیات مالی صندوق را کنترل میکند و صحت محاسبه خالص ارزش دارایی صندوق را مورد بررسی قرار میدهد. او همچنین گزارشها، صورتهای مالی و اطلاعات تهیه شده توسط مدیر را تحت نظر دارد.
روز کاری بعداز پانزدهم هر ماه.
جزئیات اطلاعات مربوط به سود قطعی پرداختی هر دوره در وبسایت صندوق وجود دارد.
برای کسب اطلاع از جزئیات بازدهی صندوق طی ادوار مختلف، به تارنمای صندوق بخش لینکهای مرتبط قسمت بازده صندوق مراجعه نمایید.
به فرآیند سرمایهگذاری (خرید واحدهای صندوق) صدور و به فرآیند فروش واحدهای سرمایهگذاری (دریافت مبلغ سرمایهگذاری شده)، ابطال گفته میشود.
در صندوق سرمایهگذاری هزارسوم پاد، سود ۲۸ درصد برای یک دوره کامل در نظر گرفته شده است. برای واحدهایی که میاندوره وارد صندوق میشوند (صدور) یا میان دوره از صندوق خارج میشوند نرخ ۲۶ درصد محاسبه خواهد شد.
پرداخت مبالغ ابطال (مبلغ اسمی هر واحد معادل یک میلیون ریال) در صندوق در صورت ثبت درخواست ابطال تا قبل از ساعت۱۳، در همان روز انجام میشود. مابهالتفاوت مبلغ اسمی و مبلغ ابطال (سود صندوق)، روزِ کاریِ بعد از ارائه درخواست بر اساس نرخ روزِ ثبت درخواست پرداخت میشود.
همه مبالغ پرداختی، به شماره حساب سرمایهگذار که در سامانه سجام (با شرط اعمال بروزرسانی در پروفایل صندوق) تعریف شده است واریز میگردد.
زمانی که اقدام به صدور میکنید، مبلغ مورد نظر شما برای سرمایهگذاری در صندوق، تقسیم بر نرخ صدور روزِ ارائه درخواست میشود و صندوق تعدادی واحد برای شما خریداری میکند. بخشی از مبلغ شما باقی میماند که صندوق نمیتواند با آن یک واحد کامل برای شما خریداری کند و این مبلغ (تتمه) ۲ روزِ کاری بعد از ارائه درخواست به حساب سرمایهگذار واریز میشود.
بله، تمام صندوقهای سرمایهگذاری تحت مدیریت شرکت مشاور سرمایه گذاری ارزش پرداز آریان ، معاف از مالیات میباشند.
صندوق هزاره سوم پاد هیچگونه کارمزدی بابت صدور یا ابطال واحدهای سرمایهگذاری صندوق دریافت نمیکند.
حداقل واحد قابل خریداری در صندوق ۱ واحد میباشد.
صدور واحدهای سرمایهگذاری از طریق فیش واریزی ( به شرط انتقال وجه به حساب بانکی صندوق در همان روز) به نرخِ روزکاری ارائه درخواست ثبت و در روزِ کاری بعد از ثبت درخواست، تأیید و پس ازمحاسبه NAV به تعداد واحدهای سرمایهگذار افزوده خواهد شد. صدور واحدهای سرمایهگذاری از طریق پرداخت الکترونیک (درگاه بانکی) به نرخِ روزکاری بعد ارائه درخواست ثبت و دو روزِ کاری بعد از ثبت درخواست، تأیید و پس ازمحاسبه NAV به تعداد واحدهای سرمایهگذار افزوده خواهد شد.
سرمایهگذاری در صندوق سقفی ندارد.
برای انجام عملیات صدور و واریز وجه از طریق فیش واریز بدون سقف و برای واریز وجه از طریق پرداخت الکترونیک (درگاه بانکی)، تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان برای هر کد ملی در هر روز امکان واریز وجه وجود دارد.
درصورت تمایل، هر سرمایهگذار میتواند با انتخاب گزینه ” مجوز صدور از محل تقسیم سود” از محل سود تعلق گرفته به واحدهای سرمایهگذاری خود صدور مجدد نموده و داراییهای خود را افزایش دهد.
در صورتی که سرمایهگذار نیاز به دریافت گواهی سرمایهگذاری داشته باشد، میتواند از طریق سامانه آیپاسارگاد و در قسمت دارایی نسبت به دریافت گواهی خود اقدام کند.
صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت همواره سودی بالاتر از سود سپرده بلندمدت بانکی به سرمایهگذاران خود میدهند. از سوی دیگر، در بانک چنانچه قبل از سررسید سرمایهگذاری، بخواهید پول خود را برداشت کنید نرخ اعلام شده دچار شکست شده و نرخ کمتری به سرمایه شما تعلق میگیرد اما در صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت، شکست نرخ وجود ندارد و سرمایهگذار متناسب با روزهای حضور(روز شمار) خود در صندوق سود کسب میکند.
تمامی صندوقهای سرمایهگذاری در بازار سرمایه ایران از سازمان بورس و اوراق بهادار مجوز فعالیت خود را دریافت میکنند و زیر نظر همین سازمان فعالیت میکنند.
بله. اشخاص حقوقی (شرکتها) هم میتوانند سرمایه گذاری کنند. برای این منظور لازم است به سامانه آیپاسارگاد مراجعه نمائید. برای راهنمایی بیشتر با همکاران پشتیبانی تماس بگیرید.
بله. سرمایهگذاری صورت آنلاین از طریق سامانه سرمایهگذاری آیپاسارگاد امکانپذیر است.
بله. مطابق مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار، لازم است برای ثبتنام در صندوقهای سرمایهگذاری، حتما در سامانه سجام ثبتنام کرده و احراز هویت شده باشید.
از آنجا که حساب بانکی اصلی صندوق بانک پاسارگاد است، لذا پرداخت به حساب سایر بانکها مشمول قوانین پرداخت بین بانکی است. از اینرو ممکن است باتوجه به ساعت پرداخت و چرخههای تعریف شده در پرداخت بین بانکی، دریافت وجه توسط سرمایهگذار در حساب غیر پاسارگاد با تاخیر مواجه شود. این موضوع از کنترل صندوق خارج است و کاملا مربوط به چرخههای پرداخت بین بانکی است.
برای مشاهده جزئیات باید در تارنمای صندوق از سربرگ گزارشات گزینه ترکیب داراییها را انتخاب نمایید.
در تارنمای صندوق از منوی «درباره ما» میتوانید امیدنامه و اساسنامه صندوق را دریافت کنید.
خیر. تمامی ابزارهای سرمایهگذاری موجود در بازار سرمایه کشور توسط کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار بررسی شده و در صورتی که با شرع مطابقت داشته باشند مجوز دریافت میکنند. بنابراین صندوقهای سرمایهگذاری هم مجوز مربوطه را دارند و ابهامی از این بابت وجود ندارد.
شرکت مشاور سرمایهگذاری ارزش پرداز آریان ۵ صندوق سرمایهگذاری تحت مدیریت خود دارد.
چنانچه سرمایهگذار قصد تغییر شماره حساب خود را داشته باشد لازم است ابتدا در سامانه سجام شماره حساب جدید مدنظر خود را وارد کند و سپس درسامانه آیپاسارگاد در بخش «پروفایل کاربری» بر روی دکمه «بهروزرسانی اطلاعات از سجام» کلیک کند. به این ترتیب شماره حساب جدید تعریف شده در سامانه سجام جایگزین شماره حساب قبلی میشود.
بله. دارایی هر فرد در صندوقهای سرمایهگذاری، همچون حسابهای بانکی و سایر موارد جزء اموال اوست و در صورت فوت با طی کردن پروسه انحصار وراثت قابل انتقال به وراث است.
نقدشوندگی بالا به این معناست که شما هر زمان درخواست برداشت سرمایهتان را داشته باشید، این امکان برای شما وجود داشته باشد و مانند سهام گرفتار صفهای فروش نشوید. در صندوقهای سرمایهگذاری در روزها و ساعات کاری هر صندوق میتوانید درخواست برداشت سرمایه خود را ثبت کنید و طبق روال مربوط به آن صندوق پول خود را دریافت کنید.
خیر. برای سرمایهگذاری در صندوقهای باید حتما در سامانه سجام ثبتنام کرده و احراز هویت شوید، سپس کد کاربری و رمز عبور خود را دریافت نموده در صندوق سرمایهگذاری کنید. تمامی اقدامات گفته شده به صورت غیرحضوری و به سادگی قابل انجام است و امکان ثبتنام و سرمایهگذاری حضوری وجود ندارد.
بله. شرط سرمایهگذاری در صندوق، ثبتنام و احراز هویت سرمایهگذار در سامانه سجام است. بنابراین چنانچه یک حساب بانکی (حتی حساب قرضالحسنه) برای فرزندتان باز کنید، میتوانید وی را در سامانه سجام ثبت نام و احراز هویت کنید سپس در تارنمای صندوق نیز برای او ثبت نام کرده و سرمایهگذاری کنید.
«دریافت واریز» روزی است که واریز مبلغ توسط سرمایهگذار در صندوق انجام شده و «تایید صدور» روزی است که مبلغ واریز شده در صندوق ثبت و به دارایی سرمایهگذار اضافه میشود.
صندوقهای سرمایهگذاری در طی یک دوره سودی که حاصل میکنند را در ارزش هر واحد لحاظ میکنند و این سودهای حاصل شده در انتهای دوره به ازای هر واحد توزیع میشود. از طرفی، حسابرس ، متولی و سازمان بورس و اوراق بهادار صندوق همه فعالیتها را رصد میکنند تا دقیقا مطابق قوانین و مقررات و اساسنامه و امیدنامه صندوق باشد.
با توجه به اتصال تارنمای این صندوق به سامانه سجام، تغییر اطلاعات صرفا از طریق این سامانه امکانپذیر است. برای این منظور سرمایهگذار باید در سامانه سجام شماره همراه مدنظر خود را ثبت کند و پس از آن در تارنمای صندوق با ورود به حساب کاربری خود در بخش پروفایل کاربری بر روی عبارت «به روزرسانی اطلاعات از سامانه سجام» کلیک کند تا شماره همراه ثبت شده در سجام جایگزین شماره تلفن موجود شود.
بله. چنانچه سرمایهگذار در سامانه سجام ثبت نام کرده، احراز هویت شده باشد و امکان دریافت پیامکهای تاییدیه را داشته باشد ثبت نام بلامانع است.
بله. در حال حاضر اتباع خارجی میتوانند با استفاده از “کد فراگیر اتباع خارجه” سرمایهگذاری نمایند.
خیر، این امکان وجود ندارد.
در صورت داشتن وکالتنامه قانونی با ذکر “کلیه امور بانکی و صندوقهای سرمایهگذاری ” سرمایهگذاری بلامانع است.
بهترین زمان برای سرمایهگذاری در این صندوق روزهای ابتدایی دوره است.
سود صندوق روزشمار میباشد و سرمایهگذار نسبت به مدت زمان حضور در صندوق مشمول سود۲۶ درصد میگردد.
در صندوق مشترک هزارسوم پاد بهترین زمان برای سرمایهگذاری ۱۶ام هر ماه است و چنانچه ۱۶ام روز کاری نباشد اولین روز کاری بعد از آن که امکان ثبت درخواست وجود دارد، بهترین زمان ورود به صندوق است. علاوه بر این، از آنجا که ۱۵ام هر ماه آخرین روز دوره است لذا به دلیل حداکثر بودن نرخ صدور در این روز، زمان مناسبی برای صدور نیست. به طور کلی روزهای ابتدای دوره بهترین زمان صدور است. درخصوص زمان برداشت یا ابطال نیز سرمایهگذار میتواند هر زمان که نیاز به برداشت داشته باشد درخواست خود را ثبت کند و متناسب با روزهای حضور خود در صندوق سود دریافت کند. توجه داشته باشید محاسبات نرخ سود صندوق به نحوی است که بعد از گذشت اولین دوره از حضور در صندوق و به شرط حضور کامل یک دوره در صندوق، سود کامل به واحدهای سرمایهگذاری شما تعلق میگیرد لذا برای دریافت سود کامل لازم است حضور مستمر در صندوق داشته باشید و ورود و خروج پی در پی میتواند سبب شود سود کامل به واحدهای سرمایهگذاری شما تعلق نگیرد.
درخواستهای صدور زمانی تایید و ثبت میشوند که نرخ صدور مشخص شده باشد. در صندوق سرمایهگذاری مشترک هزارسوم پاد ، نرخ صدور هر روز در اولین روز کاری بعد و معمولا تا ساعت ۱۴ مشخص میشود؛ بنابراین چنانچه هیچگونه مشکلی در محاسبات نرخ وجود نداشته باشد، پس از ساعت ۱۴ اولین روز کاری بعد از ارائه درخواست، صدور شما تایید و به دارایی قبلی اضافه میشود. این در حالی است که قبل از تایید صدور و اعمال تعداد واحدها در میزان دارایی، امکان پیگیری درخواستها از قسمت مدیریت درخواستها وجود دارد.
درخواستهای صدور زمانی تایید میشوند که نرخ صدور مشخص شده باشد. در صندوق سرمایهگذاری مشترک هزارسوم پاد ، نرخ صدور اولین روز کاری بعد از تایید درخواست و معمولا تا ساعت ۱۴ مشخص میشود؛ بنابراین چنانچه هیچگونه مشکلی در محاسبات نرخ وجود نداشته باشد، پس از ساعت ۱۴ اولین روز کاری بعد از ارائه درخواست، صدور شما تایید و به دارایی قبلی اضافه میشود. این در حالی است که قبل از تایید صدور و اعمال تعداد واحدها در میزان دارایی، امکان پیگیری درخواستها از قسمت مدیریت درخواستها وجود دارد.
برای توضیح این موضوع لازم است ابتدا توضیحات کاملی درباره نرخ صدور بدهیم. برای درک بهتر میتوانید همزمان که این مطلب را میخوانید رقم فرضی سرمایهگذاری در نظر بگیرید و با محاسباتی که در ادامه گفته میشود پیش بروید.
در صندوق سرمایهگذاری مشترک هزارسوم پاد زمانی که صدور میزنید مبلغ مورد نظر شما برای سرمایهگذاری تقسیم بر نرخ صدورِ روزِ ارائه درخواست شده و تعدادی واحد به نام شما صادر میشود. بخشی از مبلغ شما باقی میماند که صندوق نمیتواند با آن یک واحد کامل برای شما خریداری کند و این مبلغ که به آن تتمه گفته میشود، یک روزِ کاری بعد از ارائه درخواست به حساب شما واریز میشود. تا اینجا پول سرمایهگذاری شده شما برابر است با رقمی که پرداخت کردهاید منهای رقمی که در روز بعد دریافت کردهاید.حال پولی که با آن واحدهای سرمایهگذاری خریداری شده است (پول سرمایهگذاری شده شما) خود دو بخش است؛ یک بخش اصل سرمایهگذاری که برابر است با تعداد واحد سرمایهگذاری ضربدر مبلغ اسمی واحدها که مبلغ یک میلیون ریال(صد هزار تومان) است. بخش دیگر که مابهالتفاوت رقم پول سرمایهگذاری شده شما با رقم اصل سرمایهگذاری است در واقع سود صندوق است که در پایان دوره به همراه سودی که از تاریخ سرمایهگذاری نصیب شما شده به حسابتان واریز میشود.
یعنی هر سرمایهگذار برای ورود به صندوق باید به نرخِ روز، صدور بزند و از آنجا که هر روز سودی به رقم اسمی واحدهای سرمایهگذاری اضافه میشود لذا سرمایهگذار باید مبلغی اضافهتر از مبلغ اسمی پرداخت کند تا وارد صندوق شود که این مبلغ اضافه در پایان دوره همراه سود تجمیع شده و به حساب سرمایهگذار واریز میشود.
لذا هر واحد سرمایهگذاری در اولین دوره حضور در صندوق در زمان پرداخت سود مبلغی که دریافت میکند دو بخش است:یک بخش عیناْ مابهالتفاوت رقم اسمی با نرخ روز واحدها در زمان صدور و یک بخش سود واحدها از زمان ورود به صندوق تا روزِ اعمال سود.
همچنین شما میتوانید در صورت داشتن ابهام و یا سوال درباره گردش حسابتان، از طریق پشتیبانی آنلاین پرتال سوال خود را بپرسید تا کارشناسان ما راهنماییتان کنند.
پرداخت مبالغ ابطال در صندوق سرمایهگذاری مشترک هزارسوم پاد در دو مرحله انجام میشود؛ در مرحله اول که همان روزِ ثبت درخواست است، مبلغ اسمی سرمایهگذاری (تعداد واحدها ضربدر ۱۰۰ هزار تومان) به حساب سرمایهگذار واریز میشود و در روز کاری بعد از آن، مابهالتفاوت مبلغ اسمی با رقم ابطال که در واقع سود سرمایهگذاری است، پرداخت میشود. لذا مجموع دو رقم دریافتی برابر است با قیمت روز واحدها.
در توضیح این شیوه پرداخت باید بگوییم: از آنجا که NAV صندوقهای سرمایهگذاری مانند صندوق سرمایهگذاری مشترک هزارسوم پاد همواره حداقل یک روز از تقویم عقب است و در واقع در هر روز محاسباتِ روز قبل باید انجام و در سیستم ثبت شود، لذا شرکت مشاورسرمایهگذاری ارزش پرداز آریان به عنوان مدیر صندوق سرمایهگذاری مشترک هزارسوم پاد این شرایط را فراهم کرده است که نقدشوندگی صندوق بالا رود و سرمایهگذار در روز ثبت درخواست بتواند حداقل اصل مبلغ سرمایهگذاری خود را دریافت کند و در روزِ بعد پس از مشخص شدن رقم نهایی ابطال و نرخ NAV، سود خود را دریافت کند و تسویه کامل انجام شود.
خیر. در صورتی که سرمایهگذار نیاز به دریافت تمکن مالی صندوق میتواند گواهی سرمایهگذاری را به صورت پرینت شده مهر و امضا نماید اما باید توجه داشته باشید که این گواهی به زبان فارسی است و برای ترجمه آن باید به دارالترجمه مراجعه کنید.
چنانچه شما در چند روز متوالی درخواست ابطال ثبت کنید، سود تمامی واحدهای ابطال شده شما در اولین روز کاری بعد از ثبت آخرین درخواست ابطال واریز خواهد شد.
برای مثال: شما روز شنبه، یکشنبه و دوشنبه درخواست ابطال ثبت کردید، در هر روز معادل مبلغ اسمی ابطال خود (۱۰۰ هزار تومان به ازای هر واحد) را دریافت خواهید کرد ولی سود ابطالِ همه روزهای یاد شده را در روز سهشنبه و به صورت یکجا دریافت میکنید.
صندوق سرمایهگذاریهایی انجام میدهد که هر روز با توجه به نرخی که در اوراق درآمد ثابت داشته و یا روند قیمتی که در سایر بازارها مثل سهام بوده است، ارزش داراییهای صندوق مشخص میشود. خالص ارزش داراییهای صندوق در هر روز تعیین کننده نرخ صدور و ابطال در آن روز است.
امکان ابطال واحدها در همه روزها و ساعات کاری فعال است اما لازم است سرمایهگذار تا زمانی که نرخ NAV روز ابطال برابر یا بزرگتر از نرخ صدور روز درخواست نگردیده است به منظور جلوگیری از ضرر و زیان درخواست ابطال را ثبت ننماید.
خیر. شما میتوانید هر زمان که سرمایه بلااستفادهای دارید، آن را در صندوق سرمایهگذاری کنید و هر زمان که به سرمایه خود نیاز داشتید، آن را برداشت کنید.
در صندوقهای با درآمد ثابت مانند صندوق سرمایهگذاری هزارسوم پاد، اکثر منابع صندوق در اوراق با درآمد ثابت و سپرده بانکی سرمایهگذاری میشود و درصد بسیار کمی از منابع ممکن است در سهام سرمایهگذاری شود ولی به نحوی که اختلالی در کلیت سودآوری و تحقق سود پیشبینی شده ایجاد نکند.
ابطال (برداشت سرمایه) سقف ندارد و شما میتوانید به هر میزان از سرمایه خود را ابطال بزنید.
تعیین نرخ سود در صندوقهای درآمد ثابت ارتباط مستقیمی با شرایط عمومی اقتصاد و نرخ بهره بانکی دارد و لذا تغییر شگرف در این نرخ میتواند نرخ صندوقهای درآمد ثابت را نیز متأثر کند.
نرخ سود همواره نرخ سالانه اعلام میشود.
تمام اطلاعات مربوط به دورههای گذشته پرداخت سود صندوق در تارنمای صندوق قرار دارد و میتوانید بررسی فرمایید.
بله. صندوق همواره سودی بالاتر از سپرده بلندمدت بانکی دارد.
خیر هیچ گونه جریمه ابطالی وجود ندارد.
خیر، تمامی مبالغ واریزی چه از طریق درگاه بانکی و چه از طریق فیش واریز میبایست از حساب متعلق به سرمایهگذار انجام شود.
برای این منظور میتوانید به سایت مرکز پردازش اطلاعات مالی ایران به آدرس https://www.fipiran.com/ مراجعه کنید و عملکرد صندوقها در دستهبندیهای مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید.